top of page

Our Recent Posts

Tags

No tags yet.

Muškarac silovao dvije koze do smrti

Kenijci na Tvitteru smatrali su duhovitim i nisu bili uplašeni da to izraze nakon priče o čovjeku koji je "silovao" koze do smrti 15. januara 2018.

Nikola Morača

Priča je o Muniao iz okruga Kiniai sela Kangundo, koji je uhapšen nakon što je navodno sproveo zvjerstvo na dvije koze sve dok nisu umrle. Po riječima pomoćnika šefa Marije Mulve, vidjeli su da je Munjao povukao dve koze iz grmlja u kojem su životinje bile vezane u subotu 13. januara. Priča o čovjeku koji je silovao dvije koze izazvala je uzbuđenje na društvenim mrežama Kenijci na Tvitteru su se zabavili i nisu bili uplašeni da to izraze nakon priče o čovjeku koji je "silovao" koze do smrti 15. januara. Rečeno je da su dvije koze uginule nakon što je Muniao završio sa njima. Uhapšen je i kasnije oslobođen uz kaucciju nakon što se izjasnio da nije kriv. Kenijanci su reagovali na ovu priču, i dok su neki osudili ovaj čin, drugi su bili u u nevjerici, ali najsrećniji su našli humor u cijeloj priči.

Sličan događaj dogodio se i u Bosni i Hercegovini, kada je novinar Nikola Morača provalio u štalu i silovao kozu. Na sreću u ovom slučaju koza je ostala bez trajnih fizičkih posledica. Sličan događaj dogodio se i u Bosni i Hercegovini, kada je novinar Nikola Morača provalio u štalu i silovao kozu. Na sreću u ovom slučaju koza je ostala bez trajnih fizičkih posledica.

bottom of page